L'embarcació Cambrils Costa Daurada acaba en la dotzena posició en la regata Miami Rolex OCR 2007

L'embarcació Cambrils Costa Daurada de la classe tornado va acabar en la dotzena posició de la regata Miami Rolex OCR 2007 -una de les regates més prestigioses del circuit de classe olímpica- que es va disputar entre els dies 21 al 27 de gener. Després de cinc intensos dies de regata, l'embarcació cambrilenca es va quedar a les portes de participar en la final, ja que només hi entraven les deu primeres embarcacions. El Cambrils Costa Daurada es va quedar fora per tan sols deu punts després d'haver realitzat molt bons parcials: dos cinquens llocs, un tercer lloc i un quart lloc de les deu proves disputades. En aquesta prova hi van participar un total de 43 embarcacions.

Després del segon dia de regates, l'embarcació es va situar en la setena posició de la classificació general. En la tercera jornada no es va disputar cap prova i el quart dia va ser el més dur de tots, segons Fabián Escudé -el patró de l'embarcació- ja que les condicions meteorològiques van ser molt complicades amb molt de vent i més de 20 nusos d'intensitat. Aquests problemes, van fer baixar el Cambrils Costa Daurada a la tretzena posició, tot i que en la darrera jornada es va aconseguir pujar un lloc en la classificació i quedar en la dotzena posició.

Segons va explicar Fabián Escudé, "ha estat una llàstima no haver estat més regulars i quedar tan aprop de la final. Tot i això, estem contents dels nostres resultats, sobretot després de la decepció del Campionat del Món, on no vam poder aconseguir el nivell esperat. A Miami hem demostrat que podem estar entre les millors embarcacions, sobretot en condicions de vents fluixos i moderats. La nostra posada a punt i la nostra forma de navegar s'adapten més a aquestes condicions, però ara hem de millorar en les condicions de vent dur per poder rivalitzar amb els millors regatistes i en totes les condicions. Aquesta dotzena posició ens ha donat confiança per a la següent regata que també es disputarà a Miami durant aquesta setmana, el Campionat Nord-americà 2007, i sobretot per a la resta de la temporada on ens juguem la selecció per als Jocs Olímpics de Pequín 2008".