Informació general

Successos

Un grup de joves ocasiona danys a vehicles estacionats a la zona del Cap de Sant Pere i del barri de la Salut de Salou

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local | Cedida (Twitter Policia Local)
La Policia Local de Cambrils ha localitzat i identificat un grup de 4 joves adolescents veïns de Valls, Salou i Cambrils, que presumptament haurien comès danys intencionats en vehicles estacionats i la tanca d’una finca en espais i establiments de càmping dels barris de la Salut a Salou i del Cap de Sant Pere de Cambrils. Des de Mossos d’Esquadra i Policia Local s’estan instruint diligències. 

La Policia ha fet una crida a les persones o comunitats d’aquests barris que hagin sofert danys de forma intencionada en la seves propietats  perquè es posin en contacte amb Mossos d’Esquadra de Salou o la Policia de Local de Cambrils per poder comprovar si hi ha relació entre els fets i els menors identificats.

Delicte de furt i estafes

D’altra banda, aquest gener la Policia Local de Cambrils ha resolt un delicte de furt i d’estafes. Es tracta d’una veïna que Cambrils que va patir un furt de la seva bossa de mà i targetes de crèdit en un pàrquing de Vilafortuny el passat 14 de gener. La víctima va presentar denuncia a la Policia Local cambrilenca i es va comprovar que s’havien efectuat una desena de petites compres fraudulentes per import inferior a 20 euros en establiments comercials Cambrils i de Salou. 

Des de la Policia Local es van practicar diverses gestions  que van permetre recuperar els documents sostrets el 31 de gener i identificar la presumpta autora, una veïna de Cambrils de 31 anys, i instruir diligències per delictes lleus de furt i estafes contra ella.

Comenta aquest article