Informació general

Infraestructures

Primer tren Avant, retards i... continuen els problemes amb l'ascensor

Aquest matí s'ha estrenat el servei de tren Avant amb parada a l'estació de Cambrils i connexió amb l'estació del Camp de Tarragona i amb Barcelona

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de l'ascensor avariat, aquest matí
Imatge de l'ascensor avariat, aquest matí | Cedida

Aquest matí s'ha estrenat el servei de tren Avant amb parada a l'estació de Cambrils. Es tracta de l'únic tren que enllaça l'estació de Cambrils amb l'estació del Camp de Tarragona i així connectar-se a la línia d'Alta Velocitat. Aquest servei s'ha iniciat avui i consistirà en un tren que té prevista la sortida de l'estació de Cambrils a les 7,01h del matí i l'arribada a l'estació del Camp de Tarragona a les 7,20h i a l'estació de Barcelona-Sants, a les 7,56h, tots els dies de la setmana. És a dir, el trajecte entre Cambrils i Barcelona es contempla en 55 minuts. El preu del bitllet és de 20,10 euros el trajecte. Des de Barcelona i en destinació Cambrils també es posa en marxa un servei de tren Avant des d'avui. La sortida des de l'estació de Sants de Barcelona és a les 18,30h i l'arribada a Cambrils està prevista a les 19,25h.

En l'estrena d'avui, però, aquest primer tren Avant ha sortit de l'estació de Cambrils amb retard i ha arribat a Barcelona 9 minuts més tard de l'hora prevista.

Continuen els problemes amb els ascensors

Un dels ascensors que serveixen per accedir a l'andana 4 de l'estació del tren s'ha tornat a avariar i aquest matí estava tancat a l'espera del seu arranjament. Recordem que aquesta setmana passada van estar els dos ascensors de l'andana 4 avariats durant gairebé dos dies el que va obligar als usuaris a pujar per les escales els quatre pisos que separen el vestíbul de les andanes.

Comenta aquest article