El Cambrils i el Vilafortuny estrenen la segona volta amb victòries

Pedro va aconseguir el segon gol del Cambrils en una rematada en planxa
Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 3 - Polvoritense 1

El Cambrils es va imposar a un incòmode rival en un partit força brusc. L'equip local va avançar-se ràpidament al marcador aconseguint un 2 a 0 a la primera mitja hora de partit. A partir d'aquest moment va ser el Polvoritense qui va tenir les millors ocasions, escurçant el resultat i disposant de bones ocasions per donar la volta al marcador. El gol de la tranquil·litat per al Cambrils va arribar al transformar un penal quan faltaven 10 minuts per acabar el partit.

Primera Territorial

La Cava 3 - CF Oleastrum 0

L'Oleastrum va trencar la seva ratxa particular de dues victòries consecutives al ser derrotat de manera contundent al camp de la Cava. La propera setmana l'equip local s'enfronta al Catllar.

Tercera Territorial

Almoster 2 - Vilafortuny 3

Continua la ratxa de victòries del Vilafortuny a l'inici de la segona volta, que el consoliden en la segona posició de la classificació, en un dels dos llocs d'ascens a Segona Territorial.

Bàsquet

Sènior masculí B

Escola Puigcerver 50 - CB Cambrils 70

L'equip sènior masculí B del CBC es va retrobar aquest passat dissabte al vespre, amb la victòria després d'algunes jornades molt complicades, en les què l'equip de Raúl Ordóñez no aconseguia resultats positius. Aquesta jornada els cambrilencs van aconseguir una contundent victòria en camp contrari contra l'Escola Puigcerver de Reus -un dels equips més fluixos del grup-.

Júnior masculí

CB Cambrils 48 - TGN C - 53

L'equip júnior masculí del CBC va encaixar ahir al matí una nova derrota a casa contra el TGN, que fins aquesta jornada era l'últim classificat del grup. Els cambrilencs van fer un partit molt fluix, amb falta de ritme i desencert en el joc ofensiu. A més, en defensa l'equip de Marc Just va donar moltes facilitats als tarragonins que van saber aprofitar per dominar en el marcador. Tot i això, el CBC ha lluitat fins als darrers minuts per endur-se la victòria, però les expulsions de dos dels seus pivots - Cavalcanti i Vladimirovich - van frenar les possibilitats de remuntada. Aquesta és la tercera derrota que els cambrilencs sumen a la lliga, i es mantenint a la zona mitja de la classificació.