Societat

Joventut

Primera trobada dels Corresponsals Joves per preparar la programació juvenil de l'any

S'acosten noves propostes i activitats per part dels nostres joves

Per Carla Plaza

Joves a la trobada de corresponsals a l'Ateneu Juvenil
Joves a la trobada de corresponsals a l'Ateneu Juvenil | Carla Plaza

El departament de Joventut de l'Ajuntament Cambrils va impulsar, fa uns anys, un projecte en el què els joves cambrilencs poguessin ser els protagonistes i tinguessin l'opció de tenir veu i vot sobre temes del municipi. El projecte va rebre joves de tots els centres d'Educació Secundària –institut la Mar de la Frau, institut Cambrils, institut Ramon Berenguer IV i el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer–. L’objectiu del programa és establir un canal de comunicació directe entre els joves i el Departament de Joventut de l’Ajuntament. La figura dels corresponsals permet informar dels recursos existents a Cambrils en matèria de joventut i recollir les noves propostes d’aquest col·lectiu.

El passat dimarts va tenir lloc la primera trobada d'aquest 2020, a l'Ateneu Juvenil, on es va informar als joves del hashtag que va sortir guanyador en una anterior votació, amb el qual estarien presents en les xarxes socials. L'escollit va ser #LaVeuJove.

En anteriors trobades, les noies i nois van poder fer propostes de les activitats que volien incloure en el programa d'estiu juvenil "L'estenedor". Enguany, en canvi, es vol començar aquest projecte de nou, per tal que sigui 100% obra dels joves cambrilencs. S'han fet peticions de noves propostes, canvis i millores i també la supressió de les activitats que menys els agradaven. Es va votar també una activitat que es realitzarà al maig d'aquest 2020 que consisteix en una sessió de cinema que es celebrarà a la Sala de Concerts del mateix Ateneu Juvenil. Aquesta última proposta estarà organitzada pels mateixos corresponsals.

Comenta aquest article