Handbol

El CH Cambrils trenca la seva ratxa de nou jornades consecutives sense perdre

El CH Cambrils va caure derrotat contra La Salle Montcada, el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Segona Catalana

Moldtrans CH Cambrils 22 - CH La Salle Montcada "B" 25

Després de nou jornades consecutives sense perdre, el CH Cambrils va encaixar una justa derrota en la jornada del passat dissabte davant de La Salle Montcada –tercer classificat–. L'equip barceloní es va presentar a Cambrils amb l'única intenció d'endur-se els dos punts de la victòria. Des del primer moment i fins al final, l'equip visitant va dominar el marcador. De fet, la diferència obtinguda en els deu primers minuts de joc, 6 a 10, van marcar la resta de l'enfrontament i van ser una barrera impossible de superar per als cambrilencs. Es va arribar al descans amb un resultat de 8 a 12. En la segona part, un CH Cambrils més lluitador va tenir diverses oportunitats d'acostar-se en el marcador. No obstant això, la clau va estar en les tres exclusions rebudes per part del Cambrils –a falta de 15 minuts del final– que va tallar de cop qualsevol intenció de remuntada. A falta de cinc minuts, el Cambrils va retallar la diferència a dos gols, 18 a 20. En els darrers minuts, el Cambrils no va tenir opcions de lluitar per la victòria.

Amb aquesta derrota, el CH Cambrils baixa de la tercera a la quarta posició de la classificació. Aquesta propera jornada es desplaçarà la pista de l'Handbol Maresme Llavaneres, desè classificat.