Informació general

Concentració

La pluja també fa acte de presència a la concentració setmanal dels Avis i Àvies

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i àvies, ahir, al seu pas pel carrer de l'Hospital
Els Avis i àvies, ahir, al seu pas pel carrer de l'Hospital | Lluís Rovira i Barenys

La pluja també va fer acte de presència a la concentració setmanal dels Avis i Àvies, ahir al matí. La concentració va començar, com és habitual, a la plaça de la Vila on després de donar els avisos corresponents a les concentracions d'aquests propers dies i de cantar l'Estaca, es va començar a caminar enfilant el carrer de Gimbernat i el passeig d'Albert, on hi havia un mercadet ambulant sota mínims. Just a meitat del recorregut i quan els Avis i Àvies passaven pel passeig d'Albert van començar a ploure i això va obligar a desplegar els paraigües. El darrer moment de la concentració, a la plaça de la Vila, es va fer sota els porxos. En aquesta ocasió, el cant dels Segadors i els crits d'Independència van tenir una sonoritat diferent.

Properes mobilitzacions: Tarragona, Meridiana, El Morell, ...

En l'apartat d'avisos es va donar compte de tot un seguit de mobilitzacions, aquests propers dies. Avui mateix, dijous 23 de gener, els Avis i Àvies van fer una crida a participar al tall de l'Avinguda de Roma a Tarragona. Aquest tall, convocat pel CDR, es porta fent des de fa unes quantes setmanes sota el títol de "No volem normalitzar aquesta situació injusta". El tall es fa cada dijous, a partir de les 19,30h, davant el Servei Català de Trànsit.

Demà divendres, l'ANC Cambrils ha organitzat una assistència al tall de la Meridiana de Barcelona. El bus sortirà de l'estació d'autobusos, demà a les 17,30h. Els tiquets es poden adquirir a Infor Apartaments i a l'establiment Carlin.

I l'endemà dissabte, els Avis i Àvies cambrilencs van fer una crida a participar a la marxa setmanal dels Avis i Àvies del Morell, a 2/4 de 12 del matí, per tal de donar-los-hi suport. En aquesta població del Tarragonès, la setmana passada els Avis i Àvies van patir l'assetjament d'un grup d'ultres que van anar a provocar-los i fins i tot es va produir alguna agressió.

I de cara a la setmana vinent, aquest proper dimarts 28 de gener, els Avis i Àvies van fer una crida a participar a la concentració dels Avis i Àvies de Tarragona, també a 2/4 de 12 del matí, en motiu de la celebració dels dos anys de mobilitzacions dels Avis i Àvies en aquesta ciutat.

Comenta aquest article