futbol sala

El Mediterrani empata al darrer minut i suma un punt en el seu desplaçament a Lleida

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala            Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

Futsal Lleida B 2 - CFS Mediterrani 2

Empat del Mediterrani a Lleida amb regust agredolç donat els mèrits fets pels jugadors cambrilencs. El partit començava amb la iniciativa dels locals, més ficats en el partit que els jugadors del Mediterrani que, tot i això, van saber aguantar bé els atacs locals i fins i tot van disposar d'alguna ocasió per marcar algun gol. Però eren els locals que van aconseguir avançar-se en el marcador amb un 2-0 i tot feia pensar que s'arribaria al descans amb aquest resultat. Una falta a la frontal de l'àrea va permetre a David fer pujar el 2-1 abans de la primera part.
La segona part va ser totalment diferent i els jugadors del Mediterrani van sortir des del primer segon molt ficats dins del partit. Això va fer que tota la segona part fos un monòleg dels jugadors cambrilencs xutant fins a quatre pilotes al pal de la porteria rival i creant més de 15 ocasions de gol claríssimes però sense aconseguir transformar-ne cap. Quan tot semblava que acabaria així i a falta de 20 segons, novament David, va fer pujar el gol de l'empat al marcador.
El Mediterrani ocupa el cinquè lloc de la classificació. Aquest proper dissabte el Mediterrani juga, a casa, davant el CFS Tortosa, el penúltim classificat.