Informació general

Temporal

La Policia Local de Cambrils atén un total de 87 incidències pel temporal

L'avinguda de la Diputació segueix tallada des del barri Platja de Vilafortuny fins al límit amb Salou per l’acumulació d’aigua de mar

Per Redacció

Passeig marítim del litoral de Llevant, a l'alçada de Vilafortuny, completament cobert de sorra
Passeig marítim del litoral de Llevant, a l'alçada de Vilafortuny, completament cobert de sorra | Cedida

La Policia Local de Cambrils ha hagut de gestionar, prestar serveis i atendre un total de 87 incidències relacionades amb el temporal "Glòria" des del passat diumenge 19 de gener fins el matí d’avui dimecres, 22 de gener. Els agents han hagut de tallar vies urbanes i camins en 13 ocasions i han hagut d’intervenir en 14 caigudes d’arbres i d’elements de façanes. A més, la Policia ha hagut d’actuar en 17 situacions de vehicles atrapats per l’aigua a causa de negligències dels conductors i conductores.

En aquest moment segueix tallada la circulació a l’avinguda Diputació entre del barri Platja de Vilafortuny i Salou, per l’existència de dos trams inundats per entrada d’aigua marina. També continua tancat el pas d’alguns camins rurals i del gual de la riera de Riudoms a l’alçada del camí de Vilafortuny.

A Cambrils la tempesta ha deixat zones de platja i carrer inundats, passejos plens de sorra, i danys en les passarel·les de fusta, les dutxes de les platges i mobiliari urbà. També hi ha algunes àrees de jocs infantils malmeses, especialment l’última de la platja de ponent, tocant al terme de Mont-roig del Camp.

El Pla Inuncat segueix activat per la previsió i acumulació de pluja des d’aquest migdia i fins demà a les 6 del matí. Caldrà esperar que baixi el nivell del mar, que segueix dipositant sorra i aigua al passeig, per poder obrir rases i desaiguar les zones inundades.

Diferents imatges del litoral de llevant cambrilenc

 

Comenta aquest article