Informació general

Serveis

Comaigua alerta de la presència de personal aliè a la companyia que està concertant cites per a revisar la qualitat de l'aigua

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la seu de Comaigua, a Cambrils
Imatge d'arxiu de la seu de Comaigua, a Cambrils | Arxiu Revista Cambrils

Comaigua ha enviat un comunicat en el què alerta de la presència de personal aliè a la companyia que està concertant cites per a revisar la qualitat de l'aigua als habitatges. Comaigua ha explicat que, aquests suposats tècnics accedeixen als domicilis particulars assegurant als usuaris que volen fer analítiques perquè l'aigua "no és de qualitat", per tal de després oferir serveis d'altres empreses com aparells "depuradors" o descalcificadors. Comaigua deixa clar que el seu personal operari, sempre va clarament identificat i que mai realitza visites a l'interior dels habitatges per analitzar la qualitat de l'aigua.

A més a més, la companyia manifesta que l'aigua subministrada compleix tots els requisits de potabilitat segons la legislació vigent RD140/2003, i està sotmesa als més estrictes controls analítics d'acord amb els plans d'autocontrol i vigilància establerts que asseguren la seva aptitud pel consum humà.

Comenta aquest article