Societat

Gastronomia

El restaurant El Rincón de Diego ocupa el lloc 18 del rànquing dels 100 millors restaurants de l'Estat segons Eltenedor.es

Per Redacció

Imatge del restaurant cambrilenc El Rincón de Diego
Imatge del restaurant cambrilenc El Rincón de Diego | Cedida (Eltenedor.es)

El restaurant cambrilenc El Rincón de Diego –dirigit per Diego Campos– està situat en el número 18 del rànquing dels 100 millors restaurants de l'Estat segons el portal especialitzat en reserves gastronòmiques Eltenedor.es. El llistat de restaurants –que s'ha fet públic recentment– es basa en l'opinió de 19 milions d'usuaris i valora la gastronomia, el servei o la decoració, entre d'altres qualitats.

La primera posició del rànquing està ocupada pel restaurant El Bohío d'Illescas (Castella-La Manxa), propietat del popular xef Pepe Rodríguez –jurat del programa de Masterchef–, seguit del Cenador de Amós de Villaverde de Pontones (Cantàbria) i el Portal de Echaurren d'Ezacaray (La Rioja). Els primers restaurants catalans que es troben situats al rànquing són Ca l'Enric a la Vall de Bianya (Girona) i La Boscana de Bellvís (Lleida), en la cinquena i sisena posició respectivament. En 18a posició se situa el restaurant cambrilenc El Rincón de Diego, que també compta amb una estrella Michelin.

 

 

 

 

Comenta aquest article