Esports

Bàsquet

El CB Cambrils cau derrotat per dos punts de diferència a la pista del Reus Ploms Salle

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Reus Ploms Salle C 55 - Hyundai CB Cambrils 53

Antonio Cañete (1), Alex Rodríguez (23), Pere Tost (6), Oscar Font (4), Marc Torrente – Emmanuel Sanfilippo, Pablo Fernández (2), Joan Berenguer (6), Antxon Hernández (7), Ramon Paris, Enric Madurell (2), Andreu Febrer (2)

4 Triples (2 Rodríguez, 1 Tost, 1 Hernández). 21/36 Tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminats: Hernández

Parcials: 10-17 / 19-10 / 11-16 / 15-10

El Hyundai-CB Cambrils va competir fins el final del partit, però aquesta vegada la sort no va estar del seu costat i va caure derrotat a la pista del Reus Ploms Salle C per només dos punts de diferència. Els jugadors cambrilencs van fer un primer quart molt seriós en defensa, conscients que els locals a casa seva tenien una mitja de més de 80 punts per partit i els van deixar amb només 10 punts al final del període. Per altra banda, en atac, el Cambrils va aprofitar les opcions que va tenir i va aconseguir anotar 17 punts.

En el segon període van haver-hi dues cares. Durant els primers cinc minuts es va continuar amb la mateixa dinàmica, aconseguint que els reusencs no anotessin durant els primers 4 minuts. A partit d’aquí, un parcial de 12-4 en els següents 3 minuts per part dels locals –amb 3 triples consecutius– van escurçar diferències fins a posar-se a 1 punt en el marcador (22-23). Llavors van començar els dubtes en atac, i les decisions que es prenien no donaven bones opcions per anotar. El Reus Ploms Salle C donava la volta al marcador i s’arribava al descans amb un 29-27 a favor del Reus Ploms Salle.

En la represa, el tercer quart es va caracteritzar per la igualtat. Els jugadors cambrilencs continuaven amb la bona defensa. En atac s’aconseguia treure redit del treball que es feia, i es capgirava el marcador a favor dels cambrilencs: 40-43. A l’inici de l’últim quart es mantenia la igualtat fins el minut 6 (47-47). Els locals obrien una petita escletxa de 4 punts (51-47) en el minut 8, que al final esdevindria decisiva. El Hyundai-CB Cambrils només va anotar des de la línia de tir lliure, sense aconseguir cap cistella de camp i això els va penalitzar molt. En els dos últims minuts amb un parcial de 4-6, es deixava el marcador en el 55-53 final, encara que els blaus van tenir un últim llançament en els darrers segons des de mig camp, que no va entrar.

El proper partit es jugarà contra el Torredembarra BC, al Palau Municipal d'Esports, aquest proper diumenge 26 de gener a les 12:15 hores.

Comenta aquest article