Hoquei

El Cambrils CH estrena l'any amb una còmoda victòria a la pista del Molins de Rei

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei  2a Catalana

Molins de Rei 2015 0 - Cambrils CH 3

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat diumenge per 0 a 3 al Molins de Rei 2015, en el primer partit de l'any 2020. Els cambrilencs van ser molt superiors i van dominar l'encontre de principi a fi. Als dos minuts de joc, Oscar encetava el marcador amb un xut des de la frontal. Quan faltaven 12 minuts, Luciano anotava el segon gol dels cambrilencs amb un u contra el porter. Abans del descans, el Molins va tenir una falta directa per targeta blava, però el porter del Cambrils CH –Raül– la va aturar. Per la seva banda, el Cambrils també va desaprofitar una falta directa i 2 minuts de superioritat per una targeta blava mostrada als locals.
En la segona part, la dinàmica va ser la mateixa, amb domini dels cambrilencs i algunes ocasions esporàdiques del Molins. A falta de 10 minuts, Javi posava el 0 a 3 amb un remat des de la frontal de l'àrea. En l'últim minut, el Molins va tenir una nova directa però no van ser capaços de batre a Raül que va mantenir la porteria a 0.
Amb aquest resultat, els cambrilencs es mantenen en la 4a posició i a 4 punts del líder. El proper dissabte 25 de gener a les 20 hores, el Cambrils rebrà la visita del Vilafranca.