Informació general

infraestructura

Llums i ombres de la nova estació de tren

Alguns usuaris n'han destacat la millora que suposen les noves instal·lacions mentre d'altres han fet incís en el tema del bus urbà i en la confusió que provoca el nom de "Cambrils-Salou"

Per Lluís Rovira i Barenys

Andanes de la nova estació de tren amb un tren Talgo aturat, en primer terme
Andanes de la nova estació de tren amb un tren Talgo aturat, en primer terme | Lluís Rovira i Barenys

Barreja de sensacions i opinions de tota mena en la posada en marxa, ahir, de la nova estació de tren. Alguns usuaris criticaven la ubicació de la nova estació, més allunyada del centre de la població així com el fet que l'horari de bus urbà no coincideix amb els trens del matí, com assenyalava un altre usuari. D'altres destacaven les instal·lacions i, com no, es posava de manifest els clàssics retards que en el dia de l'estrena de la nova estació ja es van fer ben palesos.

I també en el primer dia d'estrena de l'estació ja es va poder comprovar com algun usuari havia baixat a l'estació de Cambrils pensant-se que baixava a Salou. La denominació de "Cambrils-Salou" ja va començar a crear confusions en aquest primer dia d'estrena.

Retard de 15 minuts per segon dia consecutiu

El primer tren del matí d'avui, el que hauria de sortir a les 6,48h, ha tornat a sortir amb quinze minuts de retard. La diferència respecte al tren d'ahir és que l'arribada a Barcelona s'ha fet dins el temps previst, és a dir, durant el trajecte s'ha recuperat el retard inicial. Avui, a més, les màquines per comprar i validar els tiquets ja funcionaven amb normalitat.

D'altra banda, segons ha informat un usuari a revistacambrils.cat, es vol presentar un escrit per part de diferents usuaris per demanar que el servei de bus a l'estació del tren sigui gratuït.

Vestíbul i sala d'espera de la nova estació de tren, aquest matí / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

L’Apunt

Horaris, pàrquing, ....
Avui, segons dia de la posada en marxa de l'estació de tren, es podien veure força cambrilencs que s'havien acostat a l'estació per informar-se dels horaris i veure in situ aquesta nova infraestructura. El pàrquing de l'estació està força ple de vehicles en aquest primer període de temps en que s'avisa que és gratuït. D'altra banda, la vella estació va finalitzar aquest passat diumenge les seves funcions i ahir ja es podia veure que estava tancada amb un cadenat al pany.

Comenta aquest article