Esports

Bàsquet

El CB Cambrils s'endú el triomf a la pista del CB Montblanc i tanca la primera volta de la lliga

Per Redacció

Imatge del darrer partit de l'any del CB Cambrils, disputat el passat mes de desembre
Imatge del darrer partit de l'any del CB Cambrils, disputat el passat mes de desembre | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

CB Montblanc 62 - Hyundai CB Cambrils 78

Antonio Cañete (2), Alex Rodríguez (23), Pere Tost (8), Marc Torrente, Oscar Font – Emmanuel Sanfilippo, Pablo Fernández (2), Joan Berenguer (11), Antxon Hernández (25), Ramon Paris (2), Enric Madurell, Andreu Febrer (5)

10 Triples (4 Rodríguez, 1 Tost, 1 Berenguer, 3 Hernández, 1 Febrer). 16/24 Tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminats: Febrer

Parcials: 15-14 / 16-21 / 15-19 / 16-24

Important victòria a domicili del Hyundai CB Cambrils masculí en el primer partit de l’any (i últim de la primera volta), contra un rival directe a la classificació, que es va decidir gràcies al gran encert des de la línia de 6,25 (triple), amb un total de 10 triples, destacant Rodríguez amb quatre i Hernández amb tres.

Tots dos equips sabien de la importància d’aquest partit, i en el primer quart es van veure molts nervis per part dels dos equips. Es començava amb un intercanvi d’un triple per cada equip en el primer minut, i no seria fins al minut 4 on es tornaria a veure una altra cistella, aquesta per part del CB Montblanc. Després es van anar succeint intercanvis fins arribar el 15-14 del final del període. El segon quart va continuar amb la mateixa tònica, però aquesta vegada amb més encert, i no va ser fins el minut 6 que l’equip cambrilenc aconseguiria posar-se 2 punt per davant (25-27), i mantindria l’avantatge fins al final del període, eixamplant-la a 4 punts (31-35).

A partir d’aquí, l’equip local ja no es va poder posar per davant en el marcador, tot i que en el minut 4 del tercer període empatava el partit a 39. Però gràcies a l’ampla plantilla que disposa enguany el Hyundai – CB Cambrils, els jugadors que anaven entrant a pista per donar descans els que estaven jugant permetia no baixar la intensitat del joc, tant ofensiu com defensiu, i s’obria una escletxa de 8 punts al final del quart (46-54).

Fruit d’aquesta intensitat, es mantenia la diferència en el marcador fins al minut 6, on 2 triples i 1 cistella de 2 punts de Rodríguez trencaven el partit. Els jugadors del CB Montblanc es van veure superats per la bona defensa dels cambrilencs, i el minut 9 s’aconseguia la màxima diferencia –21 punts– (56-77), encara que els locals la reduirien amb un parcial de 6-1, per arribar al 62-78 final.

Amb aquesta victòria el Hyundai CB Cambrils acaba la primera volta amb un balanç de 8 partits guanyats per 5 perduts ocupant la quarta posició en la classificació, a falta de que es juguin alguns partits ajornats per part d’altres equips del grup.

El proper cap de setmana començarà la segona volta, amb un altre desplaçament a la pista del Reus Ploms Salle C - rival de la part alta de la classificació. Serà el proper dissabte 18 de gener a les 16 hores.

Comenta aquest article