Informació general

Infraestructures

Retard d'un quart d'hora en la sortida del primer tren a Barcelona des de la nova estació de Cambrils

Diferents usuaris que han agafat el primer tren d'aquest matí a la nova estació han explicat a revistacambrils.cat totes les incidències que s'han enregistrat, començant pel retard

Per Lluís Rovira i Barenys

El primer tren que ha sortit de la nova estació de Cambrils,aquest matí poc després de les 7 h
El primer tren que ha sortit de la nova estació de Cambrils,aquest matí poc després de les 7 h | Gerard Ballester

L'estrena de la nova estació del tren, aquest matí, ha estat poc afortunada i plena d'incidències. Diferents usuaris que han agafat el primer tren d'aquest matí a la nova estació han explicat a revistacambrils.cat totes les incidències que s'han enregistrat, començant pel retard. El tren tenia l'hora de sortida a les 6:48h i ha arribat a l'estació de Cambrils amb un quart d'hora de retard. Però no ha estat aquesta l'única incidència ja que la màquina de venda de bitllets no funcionava i la màquina de validar bitllets tampoc. Segons ens ha explicat un usuari, "la persona que validava els bitllets, a mà, en lloc de posar el número de tren, imprescindible per demanar la devolució per superar el retard de 8 minuts que estableix Renfe i que serveix per facilitar un bitllet de tren gratuït per un altre dia, ficava una referència equivocada". Els usuaris d'aquest matí també expliquen que a les 7:01h ha passat un Talgo de proves d'Adif que la gent ha aplaudit de manera irònica.

De Cambrils a Vila-seca molt a poc a poc

Quan el primer tren ha arrencat de l'estació de Cambrils ho ha fet molt poc a poc i poc abans d'arribar al ramal d'enllaç cap a l'estació de Vila-seca ha estat aturat una bona estona. Finalment, després d'aturar-se a l'estació de Vila-seca, ha arribat a Tarragona a les 7:31h, amb 23 minuts de retard. És a dir,  en el trajecte des de Cambrils a Tarragona ha acumulat 8 minuts de retard que s'han acumulat al que ja portava del tram anterior. El temps d'aquest retard ja no s'ha recuperat i el tren ha arribat a Barcelona amb 24 minuts de retard.

Pel que fa als serveis, el pàrquing estava obert i tal com ja vam informar la setmana passada, és temporalment gratuït, segons adverteix un cartell que hi ha a l'entrada. Pel que fa als serveis de l'estació, hi ha un lloc on hi posa "servei de bar" que, de moment, és totalment inexistent.

 

Comenta aquest article