Societat

Sorteig de Nadal

El sorteig de Nadal «Regala't Cambrils, jugues?» ja té guanyadors

El 10 de gener es va fer el sorteig per a descubrir als tres guanyadors al Centre Cívic Les Basses

Per Carla Plaza

Oliver Klein fent l'extracció dels guanyadors del sorteig
Oliver Klein fent l'extracció dels guanyadors del sorteig | Carla Plaza

El passat divendres a la tarda, al centre Les Basses, es va fer el sorteig de Nadal dins de la campanya "Regala't Cambrils" i sota el lema "Volem veure't feliç" de l'Associació Xarxa del Port. Al sorteig va poder participar tothom que hagués realitzat alguna compra a algun dels 69 establiments adherits a la campanya nadalenca. Només s'havia de sol·licitar la butlleta i entregar-la a la mateixa botiga. Entre aquests establiments hi havia 58 de comerç i 11 de gastronomia. L'objectiu principal d'aquesta campanya va ser fomentar el comerç de barri i, en certa manera, agrair als clients el suport que els hi donen.

Els premis que es van sortejar són, com a primer premi: una maleta de productes la Xarxa del Port –amb un pack de bellesa inclòs– valorat en un import total de més de 2.000 €. El segon premi consistia en una ruta gastronòmica Xarxa del Port, valorada en consumicions per valor de 200 €. El tercer premi ha estat un lot mediterrani amb productes de proximitat valorat en 170 €.

GUANYADORS DELS PREMIS

  • 1r premi: Albert Murtra
  • 2n premi: Mireia
  • 3r premi: Paquita Bet

Com a novetat, cal destacar que aquesta campanya no serà exclusiva durant les festes nadalenques sinó que s'allargarà durant tot l'any. Per a més informació de propers esdeveniments es poden seguir a l'Instagram @xarxadelport

Comenta aquest article