Esports

Solidaritat

El Marina Cambrils recull joguets per a Càritas en un triangular de futbol benèfic

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels jugadors del Marina Cambrils i el CF Reus Roig i Negre
Foto de grup dels jugadors del Marina Cambrils i el CF Reus Roig i Negre | Cedida

El Marina Cambrils va organitzar el triangular de futbol benèfic "Cap nen sense joguina", el passat divendres a la tarda. Va ser un torneig solidari en el què es van combinar l'esport i la solidaritat, perquè el públic assistent havia de col·laborar amb la causa portant un joguet o joc infantil. Durant tota la tarda i vespre, la gent es va acostar al camp municipal de futbol per sumar-se a la iniciativa, malgrat que va ser una jornada força freda. Tots els joguets recollits s'han donat a Càritas de Cambrils i de Reus.

Pel que fa a l'apartat esportiu, tres clubs van participar al torneig amistós: l'AE Marina Cambrils, el CE Montbrió i el CF Reus Roig i Negre. Entre ells van disputar diferents partits, tot i que el resultat va ser el menys important. La classificació simbòlica va quedar encapçalada pels montbrionencs, seguits dels reusencs i finalment, l'equip cambrilenc. A tot el públic que va assistir al triangular amistós se'ls va servir xocolata calenta. L'activitat va comptar amb la col·laboració del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils.

A dalt, els montbrionencs i els reusencs. A sota, el responsable del Marina Cambrils –Joan Ferraté– amb els joguets recollits i a sota, amb Dolores Sabaté de Càritas Sant Pere

 

Comenta aquest article