Esports

Bàsquet

38 xiquets i xiquetes participen al primer campus nadalenc del CB Cambrils

Per Redacció

Foto de família dels participants al campus de bàsquet i els monitors
Foto de família dels participants al campus de bàsquet i els monitors | Cedida

El CB Cambrils celebra, aquests dies, el seu primer campus nadalenc. Aquest campus, que aplega un total de 38 xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els quatre i els dotze anys, s'ha portat a terme en tres dies. Es va iniciar el passat 23 de desembre, va continuar el dia 27 de desembre i acaba avui, dia 30. Segons explicava Rubén Martínez, responsable del campus, a revistacambrils.cat, "es tracta de fer una continuació del campus que es fa a l'estiu". El campus es porta a terme pel matí, en horari que va des de les 9 a les 13h. La primera part consisteix en un entrenament tècnic al que segueix un joc o competició de bàsquet entre els participants. La segona part del matí es dedica a una activitat complementària que tan pot ser el dibuix, com mirar una pel·lícula amb el bàsquet com a protagonista o bé fer una estona de piscina.

Rubén Martínez explica que el campus també donava l'opció d'apuntar-se per dies i que estava obert a tothom, tant si són jugadors del club com si no ho són. Segons Martínez, "la intenció és anar-lo fent cada any i mirar de potenciar-lo". A banda del campus, aquest proper divendres 3 de gener es realitzarà un entrenament de tonificació destinat a jugadors de quart, cinquè i sisè de Primària.

Torneig de Reis Vila de Cambrils

Aquest proper dissabte 4 de gener, en horari de matí i tarda, es disputarà el II Torneig de Reis Vila de Cambrils, a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports. El torneig el disputaran equips benjamins i alevins, tan masculins com femenins, del CB Cambrils, Escola Puigcerver, Escola Elisabeth Salou, Reus Deportiu, col·legi La Salle Reus i CE Rocabruna.

 


 

Comenta aquest article