Societat

Festa de Reis

Els heralds reials desembarquen a Cambrils per anunciar l'arribada dels Reis Mags d'Orient

Ahir al migdia, molt puntuals, van desembarcar al Mollet del Rec del Port de Cambrils per anunciar la imminent arribada dels Reis Mags d'Orient

Per Berta Ruiz

Imatge de l'arribada dels heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, ahir al migdia, al Port de Cambrils
Imatge de l'arribada dels heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, ahir al migdia, al Port de Cambrils | Berta Ruiz

Els heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient ja són a Cambrils. Ahir al migdia, molt puntuals, van desembarcar al Mollet del Rec del Port de Cambrils per anunciar la imminent arribada dels Reis Mags d'Orient. Rebuts per un nombrós públic amb molta canalla, els enviats reials van saludar tothom, van repartir caramels i ja van recollir algunes cartes amb els desitjos dels més petits. Després d'enfilar-se a les diferents carrosses, els enviats reials van fer un recorregut per la façana marítima i diferents carrers del municipi.

Recollida de cartes, el divendres 3 de gener

La propera cita amb els heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient serà el proper divendres 3 de gener. A partir de les 18.30 hores es farà una recollida de cartes a les places de la Vila i del Pòsit.

Arribada per mar, el diumenge 5 de gener

Els tres Reis d’Orient arribaran a Cambrils per mar el proper diumenge 5 de gener a les 18:30 hores. Un castell de focs artificials anunciaran l’arribada de Ses Majestats i seguidament s'iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places del municipi. A partir de les 19.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament, hi haurà animació i xocolatada. Cap a les 20.30 hores es preveu l'arribada de la Cavalcada a a plaça de l'Ajuntament, on es donarà la benvinguda a Ses Majestats –Gaspar, Melcior i Baltasar–, que faran la recollida de cartes.

Repartiment casa per casa, el dia 6 de gener

Com és tradicional a Cambrils des de fa més d’un segle, l’endemà dilluns 6 de gener a partir de les 9 hores, els Reis d’Orient repartiran casa per casa els joguets i els regals als xiquets i xiquetes que ho hagin sol·licitat. Aquest any, el repartiment començarà pel barri de l'Eixample Vila, per la plaça del Pòsit i per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent. A les 10 hores, començarà al barri de Nou Cambrils.

Com cada any, el programa de la Festa de Reis està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris.

Comenta aquest article