Esports

Futbol sala

Clar triomf del Mediterrani a la pista del Futsal Valls

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                  Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

Futsal Valls 2 - CFS Mediterrani 4

Últim partit de l'any que deixa un bon regust de boca als jugadors cambrilencs per la victòria aconseguida a la pista del Futsal Valls, aquest passat dissabte a la tarda. Una victòria en el darrer partit de l'any que serveix per agafar confiança i moral de cara l'any vinent. La victòria va ser curta atenent les ocasion creades pels jugadors del Mediterrani, que podien haver aconseguit un resultat més clar i sense patiments.
Pel que fa al marcador del partit, Javier Cansado va fer el 0 a 1 en el minut 6 i els vallencs empataven el partit dos minuts després. El Mediterrani va distanciar-se en el marcador quan va marcar tres gols en cinc minuts, del 22 al 27. Els autors dels gols van ser David, Javier Cansado i Xavi. Al minut 28, el Valls marcava el seu segon gol i així es tancava el resultat final amb el 2 a 4 a favor dels cambrilencs.

El Mediterrani tanca l'any en el vuitè lloc de la classificació. En el proper partit de competició de lliga, el Mediterrani s'enfrontarà al Torredembarra Futsal, el proper 12 de gener al Palau Municipal d'Esports.

 

 

Comenta aquest article