Cultura

Teatre

La Teca Teatre presentarà, aquestes festes nadalenques, l'obra d'humor «Fenya rai!»

Per Redacció

Cartell de l'obra teatral
Cartell de l'obra teatral | Cedida

La Teca Teatre presentarà, aquestes festes de Nadal, l'obra "Fenya rai!". L'obra és un muntatge de diferents esquetxos que, en clau d’humor, tracta sobre la temàtica laboral. La lluita per aconseguir una bona feina, l’esforç per mantenir-la i intentar fer-la el millor possible i la por de perdre-la, esdevenen l’essència d’uns textos que, amb ironia i comicitat, van apareixent per l’escenari a través de diferents personatges i diferents situacions que s’acosten molt, massa, a la vida real. L'obra –dirigida per Tere Franch– està basada en textos d'Ignasi Garcia Barba i Joan Yago.

El repartiment de l'obra és el següent: J.Fc. Cerrato, Carme Pascual, Roser Costa, Pilar Palomo, Pep Pellicer, Tere Franch, Montse Parra, Alexis Curto, Pere Francesch, Joan Ortoneda, Elisabet Capella, Mercè Morell, David Brull i Ferran Morán. Les regidores són Yolanda Berengué, Roser Piqué i Fina Sendra; la llum i el so va a càrrec de Pep Prat i l'escenografia és de J.Fc. Cerrato, Joan Ortoneda i Pep Pellicer.

Demà, 25 de desembre –dia de Nadal–, es farà l'estrena de l'obra a les 22 hores al Teatre del Casal Parroquial. Els dies 29 de desembre i 1 de gener es faran dues representacions més, a les 19.30 hores. El preu de l'entrada és de 10 euros. 

 

Comenta aquest article