Rem

Vent d'Estrop tanca amb bons resultats la seva participació a la primera Lliga Catalana de Llarga Distància

Tripulació absolut masculina de Vent d'Estrop amb el trofeu / Fotos: Photosportcambrils

Diumenge passat va finalitzar la primera Lliga de llarga distància de llagut català que constava de 3 proves, una iniciativa de la FCR en la que es pretenia omplir el calendari amb regates de preparació durant la pretemporada i que sembla que ha funcionat prou bé, amb força participació per part dels clubs catalans.

Aquesta darrera regata es va disputar en aigües del paratge de Santa Cristina a Lloret de Mar, en la que tots els participants van haver de fer dues voltes a un circuit molt atractiu muntat pel club local, en el que en total van haver de cobrir aproximadament 4.700 m. Pel que fa als resultats dels Vent d’Estrop destaca la tercera posició de la categoria absolut masculí, entrant a meta amb un temps total de 25’40’’37, per darrera de Rem Badalona i Rem Santa Cristina. Amb aquest resultat, la tripulació cambrilenca es va fer amb la tercera posició final de la general.

En la mateixa categoria, però amb la tripulació femenina, les cambrilenques, amb una tripulació novella i amb moltes d’elles veteranes, es va fer amb la 5a posició a la regata amb un temps de 28’27’’48 i van acabar ocupant idèntica posició a la classificació general. Finalment, en categoria veterana, la tripulació masculina amb un temps de 26’25’’86 va aconseguir la quarta plaça, i a la general, ha acabat ocupant la cinquena plaça final.

Amb aquesta regata finalitza la primera part de la pretemporada, i a finals de gener es reprèn la competició amb una altra modalitat de bot, amb el llaüt mediterrani, amb 6 regates que s’allargaran fins el mes de maig. Paral·lelament, l’Escola de Rem participarà en la Lliga Catalana de Batels que es disputarà durant els quatre primers mesos de l’any i en que està previst que els Vogadors hi participin en diverses categories.