Gran victòria in extremis del CH Cambrils a la pista de l'Espanyol

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

Segona Catalana

SD Espanyol 23 - Moldtrans CH Cambrils 24

Gran victòria l'aconseguida pel CH Cambrils, el passat cap de setmana, a la pista de l'Espanyol. Va ser un partit igualadíssim, en el què la primera part va estar dominada per l'equip local que sempre va portar la iniciativa en el marcador i va aconseguir un avantatge de fins a 4 gols amb un marcador de 18 a 14 a la fi dels primers 30 minuts.
La segona part va seguir la mateixa tònica, però amb un Cambrils que va anar retallant el desavantatge poc a poc. No obstant això, els blanc-i-blaus van ser capaços d'anar conservant els dos gols de diferència. Uns minuts finals espectaculars del Cambrils van propiciar el tomb en el marcador per endur-se finalment la victòria per un gol de diferència i pujar fins a la cinquena posició de la classificació.