El FC Cambrils i la UE Vilafortuny segueixen amb la ratxa de victòries i l'Oleastrum suma un empat en camp contrari

Un jugador del Cambrils salta després de topar amb un jugador del Catalònia en el partit diputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Jesús Catalònia 1

El Cambrils es va imposar al Jesús Catalònia amb dos magnífics gols aconseguits a l'inici de la segona part del partit. Primer va ser Pedro que va superar el porter visitant amb una magnífica vaselina i quatre minuts després va ser Fernando que va fer diana amb un fort xut des de fora de l'àrea. Els visitants van pressionar força el Cambrils i van aconseguir escurçar diferències amb un gol de penal, ara bé, l'expulsió de dos dels seus jugadors, un al minut 18 i l'altre al minut 82, va ser una llosa difícil de superar.

Primera Territorial

Reddis 0 - CF Oleastrum 0

Partit sense gols al camp del Reddis, equip que es troba classificat en el segon lloc començant per la cua. Amb aquest resultat l'Oleastrum acaba la primera volta en la 12a posició , a dos punts dels llocs de descens.

Tercera Territorial

Porrera 1 - Vilafortuny 3

El Vilafortuny continua una jornada més amb una molt bona ratxa. Aquest cap de setmana va aconseguir una nova victòria davant del Porrera, i manté així la segona posició en la classificació. La propera jornada el Vilafortuny rebrà a casa a l'Almoster.

Sènior masculí A

CB Cambrils 67 - CB Calafell 66

El sènior masculí A va sumar ahir una nova victòria a casa, en vèncer per un ajustat 67 a 66 al CB Calafell. El partit no va començar massa bé pels cambrilencs, que durant els primers minuts de l’encontre van anar a remolc del ritme imposat pel rival. El primer parcial del partit es va decantar a favor de CB Calafell amb un resultat de 19 a 23. En el segon quart, el marcador es va igualar encara més i el CBC va aconseguir retallar distàncies i marxar al descans amb un ajustat 38 a 41 en contra. En la represa, l’equip d’Esther Neila va millorar la seva defensa, tancant molt més el joc del rival, tapant les opcions de triple dels visitants i agafant la majoria dels rebots. En aquest tercer quart, la victòria parcial pels cambrilencs va ser molt clara, ja que l’equip rival només va aconseguir anotar 6 punts en deu minuts. A la millora defensiva, l’equip local va tenir una major fluidesa de la pilota en atac, i encert en els triples. Però quan el partit semblava resolt pels cambrilencs, els de Calafell van recuperar-se mostrant el seu potencial des de 6,25 i reduint distàncies. A falta de tres minuts per a la fi del partit, el CBC marxava per sota en el marcador, desavantatge que va poder capgirar amb dues cistelles clau i un error en el contraatac dels visitants. Finalment, victòria pel locals per la mínima.

Hoquei

Pla del Penedès 6 - CH Cambrils 1

El Cambrils va ensopegar aquest cap de setmana al camp del Pla del Penedès amb un resultat més que contundent. L'únic gol de l'equip cambrilenc va anar a càrrec de Joan Recasens. En la propera jornada el Cambrils s'enfrontarà al Pla de Santa Maria, partit que s'havia de jugar aquesta propera setmana però s'aplaçarà fins el proper dijous 1 de febrer.

Futbol Sala

Mora la Nova 3 - Mediterrani 4

El Mediterrani que es troba en zona d'ascens, concretament en el segon lloc de la classificació va fer un molt bon partit en una pista difícil, ja que el Mora la Nova només ha perdut 3 punts en la seva pista. En una pista plena d'aficionats del Mora la Nova, l'equip cambrilenc va ser superior al Mora, però la mala sort de cara a porta i un mal arbitratge van impedir que l'equip cambrilenc, guanyés per més gols de diferència. Els gols del Mediterrani van anar a càrrec de Pere, Marce, Juan i Òscar.