Societat

Solidaritat

L'escola Joan Ardèvol se suma a La Marató de TV3 amb una jornada d'activitats solidàries

Per Redacció

Imatge de les activitats solidàries que es van muntar a l'escola Joan Ardèvol
Imatge de les activitats solidàries que es van muntar a l'escola Joan Ardèvol | Cedida
Un any més, l'escola Joan Ardèvol s'ha sumat a la causa solidària de La Marató de TV3. Durant la tarda del passat divendres, el centre va organitzar tres activitats: per un costat es va fer un esmorzar solidari –organitzat per l'empresa Ausolan encarregada del menjador de l'escola–, un berenar solidari –a càrrec de l'AFA de l'escola– i un paradeta de manualitats amb els treballs realitzats pels alumnes. Els treballs que es van posar a la venda i que van fer per cursos van ser els següents: P3: cactus; P4: helicòpter (marc de fotos); P5: agulla nadalenca decorada; 1r: pedres nadalenques decorades; 2n: koinobori reciclat; 3r: arbre de Nadal fet amb cartró i decorat amb pasta; 4t: penjoll nadalenc; 5è: pot de vidre decorat i 6è: arbre de nadal per penjar.
 
La recaptació econòmica que es va obtenir de les tres activitats va ser de de 685 euros. Des de l'escola Joan Ardèvol fan una valoració "molt positiva" d'aquesta iniciativa "perquè tothom de l'escola ha participat en les activitats, s'ha sensibilitat als alumnes en pro de les malalties minoritàries i s'ha explicat i treballat el que representa la campanya solidària de la Marató de TV3".

Jornada de portes obertes

D'altra banda, durant la mateixa tarda del passat divendres, l'escola va fer una jornada de portes obertes a les famílies amb una exposició dels projectes que els alumnes han estat treballant durant el primer trimestre. Segona ha explicat el director del centre –Enric Masdeu– "a l'escola, la línia metodològica que seguim és a partir del treball de projectes, que permet treballar de manera més competencial les habilitats dels nostres alumnes a més d'acostar-los a situacions més properes i motivadores".
 

Comenta aquest article