Hoquei

Dos gols en l'últim minut de partit donen la victòria al Cambrils CH davant del Cerdanyola

Partit entre el Cambrils CH i el Cerdanyola, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Hoquei  2a Catalana

Cambrils CH 3 - Cerdanyola 1

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat dissabte, per 3 a 1 al segon classificat, el Cerdanyola, gràcies a dos gols en l'últim minut. Els cambrilencs van disputar un gran partit davant d'un rival molt fort. L'encontre va començar amb un gol de Joel en un contracop als 3 minuts de joc. Els dos equips van disposar d'ocasions de gol, però es va arribar al descans amb un mínim avantatge de 1 a 0.
En la segona part, els visitants van enviar una falta directa al pal, però poc després, van empatar el partit amb un xut per l'escaire. Els cambrilencs van desaprofitar una falta directa que va sortir pel costat del pal. A falta d'un minut, Luciano posava per davant als cambrilencs amb un remat des de la frontal i, a falta de 7 segons i amb els visitants jugant sense porter i amb 5 jugadors, Luciano va sentenciar el partit.

Amb aquest resultat, els cambrilencs acabaran la primera volta en la quarta posició de la classificació. El Cambrils CH no tornarà a jugar fins el 19 de gener, quan visitarà al Molins de Rei 2015.