Esports

Futbol

Desfeta del Cambrils Unió (0-4), davant el Gandesa

Per Redacció

Disputa de la pilota entre un jugador del Cambrils Unió i un del Gandesa, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda
Disputa de la pilota entre un jugador del Cambrils Unió i un del Gandesa, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                 Segona Catalana               Grup 6

Cambrils Unió 0 - Gandesa 4

Desfeta total del Cambrils Unió davant el Gandesa en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda, l'Estadi Municipal. El partit es va comença a tòrcer ben aviat pels interessos del Cambrils Unió ja que el Gandesa, el segon classificat, marcava el seu primer gol al minut 15 de partit. Aquesta primera part no va tenir gaire més història, amb joc de mig camp i amb molt poques arribades a porteria. El Cambrils Unió va disposar d'una ocasió al darrer minut de la primera part amb un xut que va passar molt a prop del pal de la porteria del Gandesa.

A la segona part el Gandesa va sortir amb ganes de sentenciar aviat la feina i així va ser, davant la inoperància d'un Cambrils que va encaixar tres gols de manera gairebé consecutiva, als minuts 52, 53 i 59. Cap reacció ni al camp ni a la banqueta. Només la resignació d'haver d'acabar un partit en el que ja no hi havia res a fer. En aquest sentit, el Cambrils Unió no va fer cap xut entres els tres pals en tota la segona part. El Cambrils Unió va donar la sensació d'haver tocat fons i caldrà veure si aquesta setmana es produeix algun tipus de reacció a nivell de club.

Tot i el resultat advers, el Cambrils Unió continua a la 13a posició de la classificació. Aquest proper dissabte, el Cambrils Unió juga al camp del cuer, el Les Borges del Camp, equip que només ha sumat un punt en el que portem de campionat.

 

 

Comenta aquest article