Cultura

Art

Els artistes cambrilencs mostren la seva obra en una nova edició de Tallers Oberts

Per Berta Ruiz

El taller de Marta Nolla va oferir un taller per a la canalla, el passat dissabte a la tarda
El taller de Marta Nolla va oferir un taller per a la canalla, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

L'art dels artistes locals ha estat un dels grans protagonistes de l'oferta cultural d'aquest cap de setmana a Cambrils. Tant dissabte com diumenge, un total de 28 artistes cambrilencs i sis artistes convidats van obrir al públic les portes dels seus tallers per donar a conèixer la seva obra i el seu procés creatiu en el marc de la 12a edició de Tallers Oberts –emmarcada en la Festa Major de la Immaculada i organitzada pel Departament de Cultura de l'Ajuntament–.

Durant aquestes dues jornades, el públic va poder recórrer els diferents espais –amb la Torre del Port inclosa– on els artistes exposaven les seves creacions i també realitzaven diferents tallers artístics. Tot plegat amb l'objectiu d'acostar la seva obra i endinsar-se en el món creatiu dels artistes locals. El ventall de disciplines va ser molt variat: la pintura, l’escultura, la fotografia, la joieria, l’art visual, la joieria, la restauració, la ceràmica o la il·lustració. Els artistes participants en aquesta edició han estat: Jobacasén, Jesús Gómez, Xavi Castellnou, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas , Gemma Felip, Raquel Sarrà, Nuri Mariné, Laura Mestres, Marta Nolla, Ma Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Pierre Mêlandie, Jordina Ros, Pere Estadella, Dídac Sauret i Rocío Franco, David Callau, Asun García, Beatriu Mar, Cristina Salvans –que estrenava taller–, Laura Alvarez, Paco Rodriguez, Queralt Osorio y Lydia Cuevas. Com a artistes convidats hi hauran Carme Bassa, Meritxell Varela, Dolors Castells, Eulàlia Calzada, Sergi Margalef, i Raquel Díaz.

Concert-aperitiu de cloenda a la Torre del Llimó

Per altra banda, ahir a la tarda, com a cloenda dels Tallers Oberts, la Torre del Llimó va acollir un concert-aperitiu amb la banda Men in Swing. Una actuació que va reunir un nombrós públic al pati del recinte, on van poder ballar, escoltar música i gaudir d'un berenar. Durant l'acte es va dur a terme el sorteig d’una de les obres exposades als tallers que els artistes han realitzat de forma expressa per aquesta iniciativa.

Comenta aquest article

Galeries relacionades