Informació general

Personal

L'Ajuntament homenatja a dotze treballadors que s'han jubilat durant aquest 2019

Per Redacció

Foto de grup dels dotze treballadors que s'han jubilat o es jubilen aquest 2019 juntament amb l'alcaldessa Camí Mendoza
Foto de grup dels dotze treballadors que s'han jubilat o es jubilen aquest 2019 juntament amb l'alcaldessa Camí Mendoza | Cedida

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va presidir, ahir, l’acte d’homenatge als dotze treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat o es jubilaran durant aquest 2019. L’acte va comptar amb la presència de la majoria de regidors i regidores del consistori, companys i companyes de feina, familiars i amistats que van voler acompanyar als protagonistes en aquest dia tan especial.

Les persones homenatjades han estat: Paco Rebollo (que va entrar a l’Ajuntament el 1980 i ha treballat principalment a la Policia Local), Josep Maria Joan (1981, Policia Local), José Antonio Aguilar (1981, diferent àrees), Esther Mas (1982, Policia Local), Josep Maria Rubio (1984, Activitats i Gestió Tributària), Josep Ramon Puig (1987, Serveis i Platges), Margarita Campo (1991, Estudis Econòmics), Josep Maria Valls (1992, secretari), Alberto Viñes (1992, interventor), Josep Maria Vallès (1996, Obra Pública i regidor), Pep Martorell (2000, Palau d’Esports) i Hilario Merino (2004, Brigada).

En els parlaments, l’alcaldessa els va agrair els serveis prestats durant tots els anys que han treballat al consistori i va tenir paraules per cadascun d’ells sobre els aspectes més rellevants de la seva vessant professional i personal. Totes les persones homenatjades van rebre com a obsequi un llibre i una escultura del la Torre del Port amb una placa commemorativa.

A dalt, els homenatjats amb alguns regidors del consistori i, a sota, juntament amb d'altres companys

 

Comenta aquest article