Informació general

Nadal

«Ragala't Cambrils», la proposta per aquest Nadal de l'Associació Xarxa del Port

Aquesta entitat ha programat un seguit d'actuacions i activitats distribuïdes al llarg d'aquest mes de desembre i fins el 6 de gener de l'any vinent

Per Lluís Rovira i Barenys

La regidora de Turisme, Marta Borràs, la representant de la Xarxa del Port, Remei Salvadó, i el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, en el fotomaton del passat dissabte a la plaça del Pòsit
La regidora de Turisme, Marta Borràs, la representant de la Xarxa del Port, Remei Salvadó, i el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, en el fotomaton del passat dissabte a la plaça del Pòsit | Lluís Rovira i Barenys

L'Associació Xarxa del Port ha engegat una campanya de Nadal sota el nom de "Regala't Cambrils", amb tot un seguit d'activitats distribuïdes al llarg d'aquest mes de desembre i fins el 6 de gener de l'any vinent. La primera de les accions ha estat decorar la jardinera de la plaça del Pòsit amb temàtica de la pel·lícula Frozen i sot el nom de "L'Olaf és a Cambrils". En aquest sentit, aquest passat dissabte 7 de desembre es va instal·lar un fotomaton, en sessió de matí i tarda, en el que la gent s'hi podia retratar, individualment o en grup, prèviament disfressat amb elements nadalencs.

Aquest passat cap de setmana, doncs, s'ha donat el tret de sortida d'una campanya que a més de programar tot un seguit d'activitats ha buscat una imatge conjunta dels establiments associats. És per això que els paquets del Pare Noel i dels Reis Mags de l'Orient aniran guarnits amb les etiquetes de "Regala't Cambrils", per tal de fomentar el comerç local i de proximitat. I a més, sota l'eslògan "Volem veure't feliç", s'ha confeccionat un programa d'activitats i campanyes destinades a la gent de Cambrils.

Campanyes i sorteig de Nadal

Una de les campanyes engegades aquest Nadal consisteix en el sorteig de tres regals, valorats en més de 600 euros. Els establiments de l'Associació Xarxa del Port que col·laboren en aquesta campanya estan degudament identificats i en cada compra facilitaran una butlleta per a participar en el sorteig dels tres regals, un sorteig que se celebrarà el proper 10 de gener al Centre Les Basses. El primer premi és una maleta amb més de 600 euros amb productes Comerç a més d'un pack bellesa. El segon premi és una ruta gastronòmica pel port de Cambrils i el tercer un pack dieta mediterrània amb productes de proximitat.

A banda d'això, del 6 al 20 de desembre, una setantena d'establiments associats a la Xarxa del Port fan un descompte únic de 5 euros per compres superiors a 50 euros.

Activitats de Nadal; els Matatàs i el concert de Maria Jacobs i Gerard Masip

El dissabte 21 de desembre, des de les 11 a les 13h i de les 17 a les 20h, l'Associació Xarxa del Port ha programat una jornada per tal de "conèixer les peripècies del magatzem de Nadal" en les que els "Matatàs, els treballadors del Nadal", s'encarreguen d'organitzar "cartes, somnis, il·lusions i regals". Aquesta acció es reparteix en tres localitzacions, la recepció a la plaça de l'Església de Sant Pere, la sala de les cartes a la plaça del Pòsit i la sala central al Centre Les Basses".

D'altra banda, el dilluns 23 de desembre a les 13h a la plaça del Pòsit, hi haurà l'actuació del duet format per la cantautora vallenca Maria Jacobs acompanyada pel músic Gerard Masip.

Comenta aquest article