Esports

Rem

Vent d’Estrop participa a la regata d'Arenys de Mar amb l'ull posat en la preparació de la propera temporada

Per Redacció

Una de les embarcacions de Vent d'Estrop a la regata d'Arenys de Mar
Una de les embarcacions de Vent d'Estrop a la regata d'Arenys de Mar | Cedida

Aquest passat diumenge 1 de desembre Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va participar a la 2a regata de llarga distància de llagut català que es va disputar a la vila d’Arenys de Mar. Es tracta d’una prova disputada en un camp de regates en forma de triangle de poc més de 4.000 m i en la que Vent d’Estrop hi va participar en tres categories: veterà masculí, absolut femení i absolut masculí.

A les 9h del matí es van iniciar les regates en format contrarellotge, amb sortides individuals a cada minut, i en la que les diferents tripulacions van remar amb mar de fons i van esmerçar entre 24 i 30 minuts en cobrir la distància establerta. Pel que fa als resultats, en categoria veterà masculí, els cambrilencs van fer la 5a posició amb un temps de 23’53’’58 amb força marge de millora atès que la tripulació ha pogut completar molts pocs entrenaments a l’aigua.

En categoria absoluta, la tripulació femenina, un equip molt jove, amb moltes cares noves, va fer la quarta posició final amb un temps de 25’56’’96 superant de molt les expectatives dels responsables de l’equip. I finalment, la tripulació masculina va aconseguir la tercera posició final amb un temps de 23’08’’15, encara lluny de les dues primeres posicions però satisfets del treball fet aquests dos primers mesos de preparació.

El proper 15 de gener es disputarà la darrera regata de llarga distància de llagut català a Lloret de Mar, concretament a la platja de Santa Cristina, on es donarà per finalitzada aquesta lliga de llarga distància i donarà pas a la lliga de llaüt mediterrani que s’iniciarà a finals de gener a Flix.

Comenta aquest article