Handbol

El CH Cambrils derrota a l'Handbol Manyanet i suma cinc jornades sense perdre

Partit que va enfrontar al CH Cambrils i l'Handbol Manyanet B, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana

Moldtrans CH Cambrils 37 - H. Manyanet "B" 20

Bon partit de l'equip cambrilenc que va dominar el marcador durant tot l'enfrontament. Es va començar amb un marcador molt ajustat per part d'ambdós equips, però amb un Cambrils molt seriós en defensa que feia que al minut 20 només hagués encaixat 7 gols (9 a 7). A la fi de la primera part es va marxar al descans amb un resultat de 18 a 9, demostrant que l'equip està en una tendència positiva de joc.
La segona part va seguir la mateixa tònica i amb una bona defensa i un excel·lent atac, els cambrilencs van deixar un marcador de 37 a 20 final. Amb aquesta ja són cinc jornades sense perdre i l'equip se situa a només un punt de la zona del play off d'ascens.