Hoquei

Còmoda victòria del Cambrils CH a casa davant del Cubelles

Partit del Cambrils CH contra el Cubelles, el passat dissabte al vespre
Partit del Cambrils CH contra el Cubelles, el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Hoquei  2a Catalana

Cambrils CH 4 - CP Cubelles 2

El Cambrils CH va guanyar, el passat dissabte al vespre, per 4 a 2 al Cubelles en un partit que va controlar amb comoditat. Els cambrilencs van es van avançar en el marcador a falta de 12 minuts pel descans amb un gol de Javi. Amb aquest marcador es va arribar al descans.
En la segona part, els cambrilencs van continuar dominant i tenint opcions de gol mentre que el Cubelles intentava marcar al contracop i amb xuts llunyans. Els locals van desaprofitar una falta directa però, a falta de 12 minuts, Joel anotava el 2 a 0 amb un remat al segon pal. Un minut després, Oscar anotava amb un xut ras des del mig del camp i, a falta de 10 minuts, Javi posava el 4 a 0. Tot i el resultat advers, el Cubelles va marcar el 4 a 1 en el següent minut. Els cambrilencs van poder ampliar les distàncies amb dues faltes directes que van desaprofitar. A falta de 3 minuts pel final, el jugador juvenil Toni va debutar en partit oficial amb l'equip sènior. En l'últim minut, Raül va aturar una falta directa per targeta blava a Luciano però, a falta de 10 segons, els visitants van posar el 4 a 2 definitiu al marcador.

Demà divendres, a les 21:45 hores, el Cambrils visitarà la pista de l'Amposta –rival directe– en busca d'escalar posicions i avançar als ampostins en la classificació.