Esports

Una gestora es farà càrrec de l'Oleastrum fins al final d'aquesta temporada

Per Ferran Tuset



L'Oleastrum va guanyar el Roquetenc en el partit disputat aquest passat diumenge
El passat dilluns dia 15, a les 21 hores, es va celebrar l'assemblea extraordinària de socis del Club Futbol Oleastrum, a la seu del local social del club al carrer de Sant Isidre, amb motiu de la dimissió del president Quico Torrente la setmana passada. A l'acte hi van assistir sis membres de la junta i quatre socis.

Quico Torrente va ser l'encarregat d'iniciar l'assemblea, i va expressar la seva decisió irrevocable de deixar la presidència al·legant la total pèrdua d'il·lusió, així com per motius personals. A continuació es va iniciar un debat entre tots els assistents presents en l'assemblea per tal de decidir la millor solució per al club, ja que a la falta de president s'hi afegeixen els problemes econòmics. Recordem que l'Oleastrum té un pressupost de 45.000 euros per a l'actual temporada i encara es deu als jugadors el passat mes de desembre.

Després d'una llarga reunió de dues hores, es van acordar una sèrie de qüestions. En primer lloc, els reunits van acceptar la dimissió del president Quico Torrente i es va acordar que, tal i com marquen els estatuts de la Federació Catalana de Futbol, continuarà l'actual junta sense president durant els propers 45 dies. A partir d'aquesta data es crearà una gestora –que serà la mateixa junta– i que continuarà al capdavant del club fins acabar l'actual temporada 2006-2007.

D'altra banda, s'incorporen a la junta directiva tres dels socis assistents a l'assemblea: un d'ells és Geroni Navarro, que feia un mes que havia dimitit i que torna a fer-se càrrec de l'àrea esportiva del club, mentre que Alfred Arola es farà càrrec de l'àrea econòmica.

Dues victòries en els dos darrers partits

L'Oleastrum ha guanyat els dos darrers partits jugats a casa, l'últim d'aquests el passat diumenge contra el líder, el Roquetenc, amb un resultat de 2 a 1. L'equip cambrilenc va fer un dels millors partits de la temporada, amb el valor afegit que l'equip rival tan sols havia perdut un partit al llarg de la temporada, és l'equip més golejador amb 32 gols i l'equip menys golejat amb només 9 gols encaixats.

Aquest dissabte dia 20, a les 17 hores, l'Oleastrum es desplaça a Reus per jugar contra el Reddis, un partit assequible a priori, ja que aquest conjunt es troba en el penúltim lloc de la classificació.

Comenta aquest article