Societat

Mercat de Nadal

Tot a punt perquè comenci el Mercat de Nadal a la plaça de la Vila

El Mercat de Nadal, que tindrà lloc del 5 al 8 de desembre, comptarà amb nombroses activitats infantils, tallers, actuacions i la visita del Pare Noel

Per Redacció

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de l'any passat
Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de l'any passat | Berta Ruiz

Ja està tot a punt perquè comenci el Mercat de Nadal de Cambrils a la plaça de la Vila que, com cada any, organització l'Associació de comerciants Vilacentre –juntament amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament–. Com cada any, hi haurà nombroses parades amb els productes típics nadalencs: pessebres, ornaments, dolços, objectes de decoració, detalls per a regalar... Emmarcat en la Festa Major de la Mare de Déu de la Immaculada, el Mercat de Nadal tindrà lloc del 5 al 8 de desembre. L'acte d'inauguració oficial es farà demà dijous, a les 17 hores, a càrrec de les autoritats. Seguidament es farà la cantada de nadales a càrrec de les Veus del Casal i tot seguit arribarà en cercavila el Pare Noel pels carrers del Barri Antic. A partir de les 19.30 hores, es farà una recollida de cartes a la carpa del Pare Noel.

El divendres 6 de desembre, a partir de les 12:00 hores, es podrà gaudir d'un conte de Nadal en anglès; de l'espectacle de màgia amb el Mag Berko i d'una degustació del gelat de Nadal a càrrec d'Antonio Sirvent. A partir de les 17:00 hores es faran diversos tallers infantils i es podrà ballar amb el Centre de Dansa Cambrils. De les 18:00 a les 20:00 hores també es podrà donar la carta a la carpa del Pare Noel. L'endemà dissabte, a partir de les 11 hores, hi haurà els tallers infantils; i una demostració de dansa del ventre a les 13 hores; a partit de les 17:00 hores seguiran els tallers infantils, així com el ball amb el Centre de Dansa Cambrils i la recollida de cartes. El darrer dia, diumenge 8 de desembre, hi haurà una actuació de màgia a les 13 hores i per la tarda, se succeiran les mateixes activitats de dissabte i diumenge.

Per altra banda, durant els dies del Mercat de Nadal, es podrà passejar amb la tartana del mercat i també visitar l'exposició de motos antigues a la Torre del Llimó. Pel guarniment de la plaça de la Vila s'ha comptat amb la col·laboració de les escoles cambrilenques: l'escola Marinada, l'escola Joan Ardèvol, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, l'escola La Bòbila, l'escola Guillem Fortuny, l'escola Cambrils i l'escola Mas Clariana.

 

Comenta aquest article