Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Inclusió

L'Hospitalet de l'Infant celebrarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb una exhibició de dansa de Wapacha Diversity

Per Redacció

Cartell de l'exhibició de dansa de competició que tindrà lloc al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant
Cartell de l'exhibició de dansa de competició que tindrà lloc al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant | Cedida

Per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per al demà dimarts 3 de desembre una exhibició de dansa de competició, a les 18 hores, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta exhibició tindrà la particularitat d’anar a càrrec de Wapacha Diversity, una secció del Club de Ball Esportiu Wapacha de Reus, creada per a la inclusió de persones amb discapacitat física o intel·lectual a través d’aquesta disciplina.

"Amb l’organització d’aquesta activitat gratuïta, que hem titulat ‘Obre el teu cor a les capacitats diverses’, des de l’Ajuntament volem contribuir a conscienciar la població que les persones amb discapacitat tenen molt a dir i a aportar a la societat", ha afirmat la regidora de Benestar Social, Lupe Capella.

Prèviament a l’exhibició, a les 17 h, l’entitat local ESTEMAQUÍ, constituïda aquest 2019 per un grup de famílies amb nens i nenes amb capacitats diferents que treballen per la inclusió social d’aquests, oferiran un berenar infantil a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. El preu del berenar solidari serà d’ 1,50 euros.