Informació general

Transport

Les persones empadronades a Cambrils poden sol·licitar o renovar la T-BUS pel 2020 a partir de l'1 de desembre

El títol de transport permet realitzar viatges il·limitats amb les dues línies d’autobús urbà durant tot l’any per només 10 euros

Per Redacció

Imatge de la targeta t-BUS
Imatge de la targeta t-BUS | Cedida

Comença la renovació de les targetes anuals pel transport públic urbà de Cambrils T-BUS 2020. A partir del dia 1 de desembre les persones usuàries de la targeta t-BUS poden renovar-la per a l’any vinent pagant només 10 euros per les despeses de tramitació. La renovació es podrà sol·licitar presencialment a l’OAC o online al web www.aparcam.cat. Les instruccions del procediment es poden veure en aquest vídeo.

Totes les persones empadronades al municipi de Cambrils poden sol·licitar aquest títol de transport personal i intransferible que permet realitzar viatges il·limitats amb les línies de transport urbà L1 (centre urbà i urbanitzacions de Llevant) i L2 (centre urbà i urbanitzacions de Ponent) durant el 2020. D’altra banda, es renovaran automàticament les targetes T-BUS +65 de les persones usuàries que ja les tinguin. Les persones que compleixin 65 anys durant el 2020 podran passar per l’OAC o APARCAM i sol·licitar al targeta gratuïta T-BUS + 65, una vegada hagin complert els anys.

Aquest any un total de 1.752 persones estan gaudint dels avantatges de la targeta T-BUS 2019. El municipi va ser pioner a Catalunya en implantar la gratuïtat del transport el 2014. L’objectiu és fomentar l’ús de l’autobús per disminuir el nombre de vehicles i les conseqüents congestions de trànsit, problemes d’aparcament i contaminació, i millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris.

Comenta aquest article