Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Teatre

L'obra «Rita», de Marta Buchaca, arribarà al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant aquest diumenge

Per Redacció

Cartell de l'obra de teatre que es representarà a l'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant
Cartell de l'obra de teatre que es representarà a l'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

El proper diumenge, 1 de desembre, a partir de les 18 hores, es podrà veure al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant "Rita", l'obra escrita i dirigida per Marta Buchaca, guanyadora de la segona edició del Premi Frederic Roda que atorga l'Associació Dramàtica de Barcelona (ADB) amb l'ajut de la Diputació de Barcelona. Aquesta tragicomèdia, que es va estrenar a la Sala Beckett de Barcelona el passat 29 d'octubre, parla dels lligams familiars i dels tabús entorn de la mort. Els protagonistes són dos germans (en Toni i la Júlia), una mare, que és entre el públic, i la gossa que li posa títol a l'obra.

En Toni és de tirar pel dret i la Júlia és incapaç de prendre decisions. Quan el veterinari aconsella en Toni d'eutanasiar la seva gossa Rita, la seva seguretat personal s'esvaeix. La Júlia, en canvi, té molt clar quina és la decisió que s'ha de prendre. Però quan en Toni planteja el mateix respecte a la mare, les decisions dels germans esclaten a la família. Els intèrprets són els coneguts actors David Bagés i Anna Moliner.

El preu de les entrades és de 5 euros i es poden comprar fins divendres, a la taquilla del Teatre Auditori, de 18 a 20 h; i 1 hora abans de la funció.

Més informació a la pàgina web de Cultura de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant: www.culturaalabast.cat

 

Comenta aquest article