Nova derrota del Laguna que només ha guanyat un partit en tota la temporada

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

Sant Julià 2 - CFS Laguna 1

El CFS Laguna a caure derrotat per la mínima, 2 a 1, a la pista del Sant Julià –cinquè classificat del grup–. Durant pràcticament tota la primera part es va mantenir la igualtat en el marcador i cap dels dos equips era capaç de marcar, però a dos minuts del descans, l'equip cambrilenc es va avançar en el marcador amb un gol obra d'Unai. En la represa, el Laguna va mantenir la seva mínima renda durant uns deu minuts però, posteriorment, en dos minuts –en els minuts 31 i 32– els locals capgiraven el marcador deixant el 2 a 1. En els últims vuit minuts de joc, cap dels dos equips va marcar cap més gols i els tres punts del triomf es van quedar a casa.

Amb aquesta nova derrota, el Laguna segueix com a penúltim classificat amb un balanç d'una victòria en nou partits, tres empats i cinc derrotes. Aquest proper dissabte, 30 de novembre a les 20 hores, l'equip rebrà la visita d'un equip complicat: el Linyola –segon de la classificació i empatat a punts amb el líder que és Les Corts.