Atletisme

Sis medalles per als atletes del Club Atletisme Cambrils a la jornada final del campionat de Catalunya de tardor

Emma Taggi va aconseguir la medalla d'or als 3.000 metres llisos
Emma Taggi va aconseguir la medalla d'or als 3.000 metres llisos | Cedida

El passat dissabte 16 de novembre es va disputar, a Manresa, la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Tardor. Aquesta jornada final estava reservada als vuit millors atletes de Catalunya de cada prova i categoria que s'havien classificat de les quatre jornades prèvies. Amb aquest alt nivell d'exigència, van ser dotze els atletes del Club Atletisme Cambrils que lluitaven per a poder pujar al podi. El seu rendiment va ser excel·lent, destacant les quatre medalles d'or, una d'argent i una de bronze assolides.

Els atletes que van pujar al podi van ser els següents:

• MARIA TAGGI: Medalla d'or als 3.000 m. llisos S-16 11’19"46

A mitja cursa es va anant distanciant de les seves rivals, arribant a meta amb 8 segons de marge sobre la segona classificada.

• EMMA TAGGI: Medalla d'or als 3.000 m. llisos S-14 11’48"67

Passats el primer quilòmetre es va anant distanciant de les seves rivals, mostrant una gran superioritat sobre la resta de participants. Li va treure 40 segons a la segona classificada.

• ANDREU BLASCO: Medalla d'or al llançament de disc S-12 19.36m MMP

Va ser la sorpresa de la jornada. Arribava amb la 4a millor marca, però amb un llançament on va millorar la seva marca personal es va posar al capdavant de la prova.

• NOA ANTON: Medalla d'or als 60 m. llisos S-10 9"38

7a. classificada al salt de llargada S-10 2.99m

Aquesta medalla d'or, junt amb la medalla d'argent que va assolir al Campionat de Catalunya d'estiu, la confirma com a una de les millors velocistes de Catalunya de la seva edat.

• SOFIA RUBIO: Medalla d'argent al salt d’alçada S-14 1.41m

Medalla de bronze al Triple salt S-14 9.61m MMP

La seva progressió és excel·lent, millorant marques cada cop que competeix. Aquestes dues medalles la situen com a una de les saltadores més complertes de Catalunya.

(MMP : Millor Marca Personal)

A destacar que, en la puntuació per clubs, les noies van assolir la 8a posició i el conjunt de nois i noies van assolir la 12a posició d'un total de 51 clubs que hi van participar.

XXXI Cros de Valls

Els voltants de la pista d’atletisme del barri del Fornàs de Valls va aplegar, el diumenge 18 de novembre, vora 300 atletes que van prendre part al XXXI Cros de Valls. En un circuit de terra exigent, amb continuats desnivells, els atletes del Club Atletisme Cambrils van assolir posicions capdavanteres. La relació de classificats entre els 20 primers de cada categoria és la següent :