Esports

Futbol

El Cambrils Unió deixa escapar una bona ocasió per endur-se els tres punts del camp del Bonavista

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                   Segona Catalana                    Grup 6

C.A. Bonavista 1 - Cambrils Unió 1

Empat del Cambrils Unió al camp del Bonavista en una tarda freda, en el partit disputat aquest passat dissabte. La primera part va ser molt fluixa i amb poques oportunitats per part dels dos equips. En els primers compassos del partit el domini va ser pel Cambrils Unió que poc a poc va anar endarrerint les línies fins que va arribar el gol del Bonavista al minut 24 de partit, en una rematada de cap després del llançament d'un córner.

En el segon temps hi va haver un canvi total en la decoració del partit, tal com va passar la setmana passada a l'estadi municipal. Els canvis introduïts en aquest segon temps pel míster cambrilenc van fer el seu efecte i el Cambrils Unió va començar a disposar d'oportunitats claríssimes de gol als minuts 47 i 56. Al minut 57 arribava el gol de l'empat a càrrec d'Òscar Morell en una rematada després del llançament d'un córner. El mateix Òscar Morell va marcar un segon gol, al minut 74 de partit però l'àrbitre el va anul·lar per falta prèvia a la rematada. En aquesta segona part el Cambrils Unió va continuar disposant d'oportunitats, als minuts 68, 76 i 89  de partit que, amb una mica més d'encert, li haurien pogut donar els tres punts.

El Cambrils Unió manté la 13a posició de la classificació. Aquest proper dissabte el Cambrils Unió jugarà a casa, davant el Riudoms, equip que ocupa el tercer lloc començant per la cua de la classificació.

Comenta aquest article