Esports

Atletisme

Primera posició per a Maria Taggi als 3.000 metres llisos a la quarta jornada del campionat de Catalunya de tardor

Per Redacció

Maria Taggi en la tercera posició del grup d'atletes
Maria Taggi en la tercera posició del grup d'atletes | Cedida

El passat dissabte es va disputar, a Mollet, la 4a. Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor. Per part del Club Atletisme Cambrils quatre van ser les atletes que van participar en aquesta jornada.

El seu rendiment va ser excel·lent, doncs tres d'elles es van classificar per a la jornada final :

  • MARIA TAGGI 1a. classificada als 3.000 m. llisos S-16 11’20"3

  • ASTRID ARIAS 3a. classificada als 100 m. llisos S-16 12"9

  • SOFIA RUBIO 4a. classificada al Triple salt S-14 9.57m MMP

XI Campionat Social

El passat diumenge, el Club Atletisme Cambrils va organitzar el XI Campionat Social a l’Estadi d’Atletisme. El reglament deia que s’havien de constituir equips de quatre participants. Cadascun d’ells puntuaria en una de les proves següents : 100 m. llisos, salt de llargada, llançament de pes i 800 m. llisos. Posteriorment, tots els integrants formarien l’equip de relleus 4 x 100 m. llisos. Segons el lloc assolit en cadascuna de les proves, els components dels equips anirien sumant punts. La suma total de totes les proves donaria lloc a la puntuació final.

La intenció d’organitzar aquest campionat és la convivència dels atletes de totes les categories del club en un mateix dia. D'aquesta manera els atletes nouvinguts es familiaritzen amb el format d'una competició d'atletisme ajudats pels atletes que segueixen vinculats al club d'anys anteriors. Tanmateix, s'intenta aconseguir la participació de gent no habitual dins de la pista, com són els pares, mares i familiars dels atletes. En un ambient distès s’intenta que tothom passi una bona estona i, de pas, que els “atletes no habituals” provin les seves habilitats atlètiques per un dia.

La iniciativa endegada fa onze anys va comptar amb la participació de 7 equips que van mantenir un interessant frec a frec fins a la darrera prova. Tanmateix, la qualitat de les marques va ser molt alta, fins el punt que forces atletes assolien millores de les seves marques personals tot i trobar-se en el començament d’una nova temporada. Fet poc habitual, però que demostra la intensitat de la competició que va estar present durant tot moment al llarg de la jornada.
Lògicament, en un campionat d’aquestes característiques els resultats van ser el de menys, donat que els atletes competien en una jornada on la convivència va marcar la norma en tot moment.

 

Comenta aquest article