Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Teatre

El Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant acollirà, dissabte, l'obra «L'amic retrobat»

Per Redacció

Cartell de l'obra de teatre que es representarà a l'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant
Cartell de l'obra de teatre que es representarà a l'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida
El proper dissabte, 16 de novembre, a les 21 hores, es podrà veure al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant "L'amic retrobat", la tercera producció pròpia del Teatre de l'Aurora, que compta amb un repartiment de luxe encapçalat pel conegut actor Jordi Martínez, amb la direcció de Joan Arqué i amb la dramatúrgia de Josep Maria Miró, un dels autors teatrals catalans més representat arreu del món. Tal com s'explica en la pàgina web de Teatre de l'Aurora, es tracta d'una "emotiva història d'amistat i descoberta enterbolida per l'ascens del nazisme a l'Alemanya de 1933", que s'ha representat al Teatre Nacional de Catalunya. 
 
L'amic retrobat de Fred Uhlman relata a través de la veu d'un home adult, Hans Schwarz, fill d'una família jueva, la pròpia història d'amistat de fa més de tres dècades amb Konradin Von Hohenfels, fill d'una família aristocràtica de Suàbia. Els nois es coneixen al Karl Alexander Gymnasium d'Stuttgart, l'escola més famosa de Württenmber, i inicien una intensa relació en què comparteixen i conflueixen coneixement, idees, preocupacions i també contradiccions. Inicialment l'amistat es configura al marge de l'enfrontament polític del país però, mica a mica, es veurà enterbolida pels convulsos esdeveniments i la pujada de tensió que es viu a Alemanya a partir de 1933 amb l'ascens del nazisme i l'antisemitisme.
 
Les entrades per a l'espectacle, que tenen un preu de 5 euros, es poden comprar a la taquilla del Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant des del dilluns 11 de novembre, de 18 a 20 h; i es podran adquirir també 1 hora abans de la funció.  Més informació en la pàgina web de Cultura de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant: www.culturaalabast.cat

Comenta aquest article