Ajustadíssima derrota del CB Cambrils a la pista del Vendrell

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

AE El Vendrell 71 - Hyundai CB Cambrils 70

Antonio Cañete (2), Alex Rodríguez (14), Pablo Fernández (5), Ramon Paris (15), Marc Torrente - Ferran Martin (3), Pere Tost (8), Rubén Molina (12), Pau Escrivà, Andreu Febrer (11).

4 Triples (1 Martin, 1 Rodríguez, 1 Paris, 1 Febrer). 12/26 Tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 24-25 / 17-21 / 11-10 / 19-14

El HYUNDAI-CB Cambrils masculí va encaixar una dolorosa derrota en el primer dels tres desplaçaments que tindrà l’equip. Un partit marcat per la igualtat i que semblava que es decantaria a favor dels cambrilencs, començava amb un primer quart molt igualat, tant en el marcador, com en l’alt percentatge d’anotació. Es finalitzava amb un 24-25 a favor dels blaus.

El segon període va continuar amb la mateixa dinàmica, on les diferències no s’eixamplaven en més de 5 punts en el marcador: minut 3 –32-27– a favor dels locals, i minut 10 –41-46–, això feia que l’equip cambrilenc marxés al descans amb 5 punts al seu favor. En el tercer quart, els jugadors conscients que no es podia repetir el que havia passat el cap de setmana anterior, van sortir molt concentrats, i encara que el A.B. Vendrell 2, intentava escurçar diferències, no ho aconseguien. Arribant al final del període amb un 52-56, amb tot per decidir.

A l’inici de l’últim quart, l’equip local va plantejar una defensa zonal, que va sorprendre al Hyundai-CB Cambrils, i va empatar el partit al minut 4 (60-60). A partir d’aquí l’equip blau va mantenir el cap fred i va trobar bones opcions per anotar. Amb un parcial de 2-12 en els següents 4 minuts, arribaven amb un avantatge de 8 punts al inici del minut 10 (62-70). Però un últim minut de malson, els privaria de la victòria. Un jugador local aconseguia llençar un primer triple, amb una bona defensa per part d’un jugador cambrilenc, i l’anotava a taulell (65-70). Al següent atac els visitants provocaven una falta personal, dels quals no es va materialitzar cap dels 2 tirs lliures. En l’atac visitant, el mateix jugador tornava a llençar de 3 punts amb 2 jugadors blaus defensant-lo, i tornava a encistellar aconseguint a més un tir addicional que el convertia (69-70). Quedant 36 segons, hi hauria temps per dues possessions. En el darrer atac per a l’equip cambrilenc tornava a rebre una falta personal i tornava a fallar els 2 tirs lliures. El rebot va ser per l’equip visitant i en l’últim atac aconseguia anotar una cistella de 2 punts en el darrer segon de partit, i es consumava una dolorosa derrota, que no donava el premi al gran treball que el Hyundai-C.B. Cambrils masculí havia fet durant tot el partit.

El proper partit es tornarà a jugar a fora, el dissabte 16 a les 20:00 contra el C.B. Valls Sala Red Star.