Informació general

Solidaritat

La Policia Local de Cambrils recapta 14.200 euros per a la campanya solidària «Pels valents»

Per Redacció

Lliurament del xec amb la quantitat total de diners recaptada durant la campanya
Lliurament del xec amb la quantitat total de diners recaptada durant la campanya | Cedida

La Policia Local de Cambrils es va adherir, ara fa un any, a la campanya solidària “Pels valents” per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La iniciativa solidària, que va ser impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consistia en regalar escuts de la Policia Local de Cambrils personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros. A la campanya s'hi van sumar uns 160 cossos de la policia local d'arreu de Catalunya. La Policia Local de Cambrils ha aconseguit recaptar 14.200 euros de la venda dels escuts solidaris

Aquest passat 4 de novembre, a Barcelona, es va fer el lliurament del xec a la directora de l'hospital per valor de 300.000 euros, quantitat que se suma de tots els cossos policials adherits a la campanya. El xec el van lliurar representants de les tres policies locals que van començar el projecte, així com un representant de la Policia Local de Cambrils que és el cos que ha venut més escuts solidaris.

Nou centre pediàtric

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics;  24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.

Comenta aquest article