Handbol

El CH Cambrils suma la primera victòria de la temporada, a casa contra l'Handbol Sant Vicenç

Partit del CH Cambrils contra el Sant Vicenç, el passat dissabte al vespre
Partit del CH Cambrils contra el Sant Vicenç, el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Segona Catalana

Moldtrans CH Cambrils 36 - Handbol Sant Vicenç 30

Primera victòria de la temporada d'un Cambrils molt necessitat que va mostrar el seu potencial ofensiu davant un Sant Vicenç que portava dues victòries seguides. Partit gens fàcil i molt igualat on l'equip local sempre va portar la iniciativa en el marcador que als primers 10 minuts ja era de 6 a 4. En el minut 15 de joc, el Sant Vicenç empatava el marcador a 7 gols, però ràpidament, el Cambrils va tornar a agafar un avantatge de dos gols i es va arribar al descans amb un resultat de 17 a 15. La segona part va seguir la mateixa tònica: domini dels cambrilencs amb continus atacs i gols. El tècnic local va fer un canvi a la porteria i aquest va ser un moment clau perquè amb quatre aturades decisives va donar una distància suficient en el marcador perquè la victòria es quedés a casa.