Hoquei

Dos gols en dos minuts condemnen el Cambrils CH davant del Sant Just

Un moment del partit entre el Cambrils CH i el Sant Just, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Hoquei         2a Catalana

Cambrils CH 3 - Sant Just 4

El Cambrils CH va perdre, aquest passat dissabte, per 3 a 4 davant del Sant Just. El partit va començar amb un gol d'Òscar als 7 minuts de joc. El mateix Òscar va posar el 2 a 0 al marcador amb un gran xut des de camp propi i amb aquest avantatge es va arribar al descans. A la segona part, els visitants van empatar en 2 minuts, amb un gol que no hauria d'haver pujat al marcador per un remat massa elevat i una entrada lateral. Amb l'empat en el marcador, ambdós equips van desaprofitar una falta directa. A falta de 7 minuts, el Sant Just es va avançar aprofitant un contraatac. Anant per darrere, els cambrilencs van tornar a desaprofitar una falta directa. Qui no ho va fer van ser els visitants a falta d'un minut del final. Encara va quedar temps perquè els cambrilencs retallessin distàncies amb un penal transformat per Adrià, però no hi va haver temps suficient per poder empatar el partit.

El proper diumenge el Cambrils CH visitarà el Casal de l'Espluga, a les 18:30 hores, en busca d'una nova victòria per no quedar despenjat de les posicions capdavanteres.