Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Territori

Es posa en marxa l'elaboració del nou Pla estratègic de la MIDIT

Per Redacció

Presentació de la diagnosi socioeconòmica de la Mancomunitat, que va tenir lloc el passat 23 de setembre a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant
Presentació de la diagnosi socioeconòmica de la Mancomunitat, que va tenir lloc el passat 23 de setembre a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha iniciat el procés d’elaboració del Pla Estratègic 2020-2030, que igual que el que era vigent fins ara, té com a principal repte la diversificació econòmica del territori i la consegüent generació d’ocupació. Per definir l’estratègia territorial de desenvolupament local a 10 anys vista, la MIDIT ha convidat les persones provinents de les entitats públiques, empreses i entitats privades i la ciutadania del territori a participar en tres taules de treball, que tenen com a objectiu: potenciar la cultura de la cooperació, millorar la competitivitat de l’activitat econòmica, i donar valor al territori, perquè esdevingui un lloc atractiu per treballar i viure.

Cada persona es pot apuntar a la taula en què consideri que pot aportar més, per Internet, a través de la pàgina web www.midit2020.com o per telèfon (977 569 030). El període d’inscripció finalitzarà l’11 de novembre.

Al llarg del 2020, els participants d’aquestes taules es reuniran en tres ocasions per formular i prioritzar els projectes de cada línia estratègica i les activitats a implementar. Amb el disseny dels programes i projectes de les línies estratègiques enllestit, es realitzaran dues sessions de treball comunes en què es planificaran els espais de seguiment i avaluació de l’estratègia comuna.
Un cop finalitzada la posada en comú, s’elaborarà el document final es realitzarà una presentació pública de l’estratègia a seguir als diferents municipis de la Mancomunitat.

Comenta aquest article