Tennis taula

Subcampionat per a Fiona Aimé i quarta posició per a Renata Shypsha del CTT Cambrils al campionat provincial infantil de tennis taula

Fiona Aimé, a l'esquerra de la imatge i, Renata Shypsha, a la dreta de la imatge van ser les representants del CTT Cambrils | Cedida

El passat cap de setmana, a la seu tarragonina de la Universitat Laboral, es va disputar el Campionat Provincial 2019/2020, en les categories infantil masculí i femení, on van participar les millors joves promeses tarragonines del Tennis Taula.

En la categoria infantil femení van ser set les jugadores participants, enfrontant-se totes entre si. La gran dominadora i campiona final va ser Chenxin Tang del CTT Ganxets que, per segon any consecutiu, aconseguia el títol de campiona provincial, realitzant un torneig impecable amb un ple de victòries i només cedint dos jocs en tot el torneig. El segon lloc del podi va ser per a Fiona Ainé del CTT Cambrils, que només va caure enfront la bicampiona i que va superar a Laia Casanovas (tercera classificada final) també del CTT Ganxets, en un emocionat enfrontament que va caure a mans de la cambrilenca al mateix límit, per 3 jocs a 2 i 12 a 10 en el cinquè i definitiu. Finalment, també destacar el quart lloc aconseguit per la jove promesa nacional i actual campiona d’Espanya prebenjamina, Renata Shypsha, també del CTT Cambrils i que, tot i tenir dues categories menys, va oposar molta resistència a totes les rivals.

Quant a la categoria infantil masculí, èxit total i participació rècord dels darrers anys amb fins 18 participants. El campió final va ser Riuxiang Tang del CTT Ganxets, que tot i de categoria alevina, va aconseguir revalidar el títol de l’any anterior amb molta autoritat. El segon lloc va ser per a Arnau Martínez també del mateix club reusenc i en tercera posició l’ebrenc Andrey Mudryak del C.J. Ulldecona en superar a Xavier Guiu del Reus Deportiu a la final de consolació.